Tilmeld dig nyhedsbrevet og spar 10%

Afspænding - Cecil Bødker (1960)

Cecil Bødkers (f. 1927) forfatterskab bevæger sig mellem en fjernt ubestemt fortid og en endnu ikke indtrådt nutid, og der bygges i hendes bøger – romaner, noveller, skuespil og digte – konstant bro mellem natur og overnatur, realitet og symbol, hverdagsfornuft og fantastik. Trods død og undergangsvisioner er optimismen det fremherskende i forfatterskabet. I sine unge år arbejdede Bødker som sølvsmed, men debuterede som 26-årig som forfatter med digte i tidsskriftet Hvedekorn. I 1955 udkom hendes debutdigtsamling, og allerede året efter belønnedes Bødker med Edith Rodes hæderslegat for sine to første digtsamlinger. Det er dog som prosaforfatter, de fleste kender Bødker – ikke mindst som forfatteren bag en af alletiders mest elskede og prisbelønnede danske børnebøger: Silas og den sorte hoppe. Siden er det blevet til en lang række bøger om Silas – en meget populær serie børneromaner både dengang og i dag.

Når du køber en plakat med ramme, bliver plakaten leveret indrammet og klar til at hænge på væggen.

Levering
Vi leverer inden for 1-3 hverdage i Danmark. Vi sender med GLS og DHL. Levering til tiden forudsætter, at GLS og DHL overholder leveringstidpunkter. Kommer en pakke retur til Posterlife pga. fejl i adresse/forkert oplyst adresse, opkræver vi 49 kr. i fragt og administrationsgebyr for at skulle fremsende ordren igen. Også selvom ordren er leveret fragtfrit.

Returret/ombytning
Til den private forbruger som har handlet på hjemmesiden tilbyder vi dig altid 14 dages fuld returret. Dette gælder, hvis varen er i samme stand som ved modtagelsen. Når varens stand er godkendt, kan du enten få varen ombyttet eller overført købsprisen til din konto. Omkostninger ifm. ombytning sker for kundens egen regning.

Du kan være sikker på, at der er tænkt bæredygtigt under produktionen, emballagen og distributionen. Alle plakater er printet på FCS certificeret papir og emballeret i grøn emballage. Plakaterne printes i Danmark og vi sørger for minimalt spild ved kun at printe til den enkelte ordre! 

230g/m² premium matte kunstpapir (FCS certificeret)

for bedst mulig skarphed, kontrast og farvenøjagtighed.

Solide rammer i egetræ, aluminium & messing

med ægte krystalklart frontglas for perfekte reflektive egenskaber.

Plakater
Nyheder
Bestsellers
Poesiplakater
Højskolesangbogen
Abstrakte plakater
Kunstplakater
Filmplakater
Sangplakater
Alle plakater
Rammer
Natur rammer
Aluminium rammer
Farvede rammer
Alle rammer

Størrelsesguide

Hos Posterlife producerer vi plakater og rammer i flere forskellige størrelser. Alle størrelser er standard plakatmål.

De mest populære størrelser inkluderer: B0 (100×140) B1 (70×100), B2 (50×70) og A3 (29,7×42) – Vi kan også lave plakater i andre mål. Send os gerne en forespørgsel på: info@posterlife.dk

  • A3 29,7 x 42 cm
  • B2 50 x 70 cm
  • B1 70 x 100 cm
  • B0 100 x 140 cm