Tilmeld dig nyhedsbrevet og spar 10%

Frøen og grev zeppelin - Kaj Munk (1936)

Kaj Munk (1898-1944) – præsten og digteren, der fra midten af 1930’erne var Nordens mest spillede og fejrede dramatiker. Munks skuespil var præget af voldsomme handlinger, fart og store retoriske udladninger. I 1936 udgav han “Knaldperler. Digte for Børn mellem knap 3 og godt 70 Aar”, hvorfra digtet om “Frøen og Grev Zeppelin” er fra. Digtsamlingen viser en anden og mere humoristisk side af Munks væsen og digterkunst, end den alvorstunge dramatik og lyrik han ellers er kendt for. Munk advarede tidligt mod et nazistisk angreb på Danmark, og da det kom, opfordrede han straks til kulde og snart efter til modstand mod besættelsesmagten. Munk holdt foredrag, skrev digte, skuespil og prædikener for at styrke nationalfølelsen og kristendommen. I november 1943 fik Munk forbud mod at prædike – men fortsatte, og den 4. januar 1944 blev Munk hentet i sit hjem af en tysk terrorgruppe og likvideret i Hørbylunde Bakker. Han blev dermed modstandskampens danske symbol.

Når du køber en plakat med ramme, bliver plakaten leveret indrammet og klar til at hænge på væggen.

Levering
Vi leverer inden for 1-3 hverdage i Danmark. Vi sender med GLS og DHL. Levering til tiden forudsætter, at GLS og DHL overholder leveringstidpunkter. Kommer en pakke retur til Posterlife pga. fejl i adresse/forkert oplyst adresse, opkræver vi 49 kr. i fragt og administrationsgebyr for at skulle fremsende ordren igen. Også selvom ordren er leveret fragtfrit.

Returret/ombytning
Til den private forbruger som har handlet på hjemmesiden tilbyder vi dig altid 14 dages fuld returret. Dette gælder, hvis varen er i samme stand som ved modtagelsen. Når varens stand er godkendt, kan du enten få varen ombyttet eller overført købsprisen til din konto. Omkostninger ifm. ombytning sker for kundens egen regning.

Du kan være sikker på, at der er tænkt bæredygtigt under produktionen, emballagen og distributionen. Alle plakater er printet på FCS certificeret papir og emballeret i grøn emballage. Plakaterne printes i Danmark og vi sørger for minimalt spild ved kun at printe til den enkelte ordre! 

230g/m² premium matte kunstpapir (FCS certificeret)

for bedst mulig skarphed, kontrast og farvenøjagtighed.

Solide rammer i egetræ, aluminium & messing

med ægte krystalklart frontglas for perfekte reflektive egenskaber.

Plakater
Nyheder
Bestsellers
Poesiplakater
Højskolesangbogen
Abstrakte plakater
Kunstplakater
Filmplakater
Sangplakater
Alle plakater
Rammer
Natur rammer
Aluminium rammer
Farvede rammer
Alle rammer

Størrelsesguide

Hos Posterlife producerer vi plakater og rammer i flere forskellige størrelser. Alle størrelser er standard plakatmål.

De mest populære størrelser inkluderer: B0 (100×140) B1 (70×100), B2 (50×70) og A3 (29,7×42) – Vi kan også lave plakater i andre mål. Send os gerne en forespørgsel på: info@posterlife.dk

  • A3 29,7 x 42 cm
  • B2 50 x 70 cm
  • B1 70 x 100 cm
  • B0 100 x 140 cm