Tilmeld dig nyhedsbrevet og spar 10%

Sveriges Skove - Yahya Hassan (2013)

Opmærksomheden omkring dansk-palæstinensiske Yahya Hassans (f. 1995) selvbetitlede debutdigtsamling var så stor, at man skal tilbage til Vita Andersens Tryghedsnarkomaner fra 1977 for at finde noget tilsvarende. Yahya Hassan udkom d. 17. oktober 2013 i et oplag på ”normale” 800 eksemplarer, men efterspørgslen var enorm, og Gyldendal måtte lynhurtigt genoptrykke bogen. Oplaget – og salget – steg til først 11.000 eksemplarer, så 42.000, 57.000 og allerede i december 2013: vanvittige 100.000 bøger. Til dato er Yahya Hassan solgt i mere end 120.000 eksemplarer. Hassans digtsamling er en nådesløs autofiktiv beskrivelse af en drengs opvækst i en aarhusiansk ghetto præget af vold, svigt og kriminalitet (NATURLIGVIS SKREVET UDELUKKENDE MED VERSALER). Digtene er påtrængende, ubehagelige og konfrontatoriske i deres rå og voldsomme realisme, og som læser suges man ind og holdes fast i Hassans sproglige og narrative jerngreb. Det er, som om digteren mellem linjerne hvisler til os … Du bad selv om det, kære læser, du åbnede bogen, nu må du blive, læse, fuldføre …

Når du køber en plakat med ramme, bliver plakaten leveret indrammet og klar til at hænge på væggen.

Levering
Vi leverer inden for 1-3 hverdage i Danmark. Vi sender med GLS og DHL. Levering til tiden forudsætter, at GLS og DHL overholder leveringstidpunkter. Kommer en pakke retur til Posterlife pga. fejl i adresse/forkert oplyst adresse, opkræver vi 49 kr. i fragt og administrationsgebyr for at skulle fremsende ordren igen. Også selvom ordren er leveret fragtfrit.

Returret/ombytning
Til den private forbruger som har handlet på hjemmesiden tilbyder vi dig altid 14 dages fuld returret. Dette gælder, hvis varen er i samme stand som ved modtagelsen. Når varens stand er godkendt, kan du enten få varen ombyttet eller overført købsprisen til din konto. Omkostninger ifm. ombytning sker for kundens egen regning.

Du kan være sikker på, at der er tænkt bæredygtigt under produktionen, emballagen og distributionen. Alle plakater er printet på FCS certificeret papir og emballeret i grøn emballage. Plakaterne printes i Danmark og vi sørger for minimalt spild ved kun at printe til den enkelte ordre! 

230g/m² premium matte kunstpapir (FCS certificeret)

for bedst mulig skarphed, kontrast og farvenøjagtighed.

Solide rammer i egetræ, aluminium & messing

med ægte krystalklart frontglas for perfekte reflektive egenskaber.

Plakater
Nyheder
Bestsellers
Poesiplakater
Højskolesangbogen
Abstrakte plakater
Kunstplakater
Filmplakater
Sangplakater
Alle plakater
Rammer
Natur rammer
Aluminium rammer
Farvede rammer
Alle rammer

Størrelsesguide

Hos Posterlife producerer vi plakater og rammer i flere forskellige størrelser. Alle størrelser er standard plakatmål.

De mest populære størrelser inkluderer: B0 (100×140) B1 (70×100), B2 (50×70) og A3 (29,7×42) – Vi kan også lave plakater i andre mål. Send os gerne en forespørgsel på: info@posterlife.dk

  • A3 29,7 x 42 cm
  • B2 50 x 70 cm
  • B1 70 x 100 cm
  • B0 100 x 140 cm