Tilmeld dig nyhedsbrevet og spar 10%

Vinteraften - Harald Landt Momberg (1922)

Harald Landt Mombergs (1896-1975) digteriske skæbne er ulig nogen anden forfatters i dansk litteratur. I mellemkrigstiden, hvor nye kunstneriske og litterære strømninger bølgede ind over Danmark, men hvor parnasset ikke altid var lige imødekommende over for det nye, det anderledes og det decideret mærkelige, udgav Momberg digtsamlingen ”Parole” (1922). ”Parole” er et eksplosivt og radikalt formfornyende poetisk værk, hvor virkelighed og sprog er opløst i strenge af farver, former, lydklange, fornemmelser og sansninger. Kritikken og kultureliten havde ikke meget godt at sige om Momberg og ”Parole”, og værket gik ufortjent i glemmebogen. Lige indtil kritikeren og litteraten Poul Borum i 1968 ”opdagede” og genudgav dette særegne lyriske mesterværk. I dag betragtes Momberg og hans digte som væsentlige elementer i den litterære ekspressionisme i Danmark – sammen med de samtidige, men langt mere kendte og anerkendte forfattere Tom Kristensen og Rudolf Broby-Johansen.

Når du køber en plakat med ramme, bliver plakaten leveret indrammet og klar til at hænge på væggen.

Levering
Vi leverer inden for 1-3 hverdage i Danmark. Vi sender med GLS og DHL. Levering til tiden forudsætter, at GLS og DHL overholder leveringstidpunkter. Kommer en pakke retur til Posterlife pga. fejl i adresse/forkert oplyst adresse, opkræver vi 49 kr. i fragt og administrationsgebyr for at skulle fremsende ordren igen. Også selvom ordren er leveret fragtfrit.

Returret/ombytning
Til den private forbruger som har handlet på hjemmesiden tilbyder vi dig altid 14 dages fuld returret. Dette gælder, hvis varen er i samme stand som ved modtagelsen. Når varens stand er godkendt, kan du enten få varen ombyttet eller overført købsprisen til din konto. Omkostninger ifm. ombytning sker for kundens egen regning.

Du kan være sikker på, at der er tænkt bæredygtigt under produktionen, emballagen og distributionen. Alle plakater er printet på FCS certificeret papir og emballeret i grøn emballage. Plakaterne printes i Danmark og vi sørger for minimalt spild ved kun at printe til den enkelte ordre! 

230g/m² premium matte kunstpapir (FCS certificeret)

for bedst mulig skarphed, kontrast og farvenøjagtighed.

Solide rammer i egetræ, aluminium & messing

med ægte krystalklart frontglas for perfekte reflektive egenskaber.

Plakater
Nyheder
Bestsellers
Poesiplakater
Højskolesangbogen
Abstrakte plakater
Kunstplakater
Filmplakater
Sangplakater
Alle plakater
Rammer
Natur rammer
Aluminium rammer
Farvede rammer
Alle rammer

Størrelsesguide

Hos Posterlife producerer vi plakater og rammer i flere forskellige størrelser. Alle størrelser er standard plakatmål.

De mest populære størrelser inkluderer: B0 (100×140) B1 (70×100), B2 (50×70) og A3 (29,7×42) – Vi kan også lave plakater i andre mål. Send os gerne en forespørgsel på: info@posterlife.dk

  • A3 29,7 x 42 cm
  • B2 50 x 70 cm
  • B1 70 x 100 cm
  • B0 100 x 140 cm