- FINE QUALITY - FAST DELIVERY - PRODUCED IN DENMARK -

HANDELSBETINGELSER

— Gældende fra d. 25. november 2019 —

Levering
Vi leverer inden for 2-5 hverdage i Danmark. Vi sender med PostNord. Levering til tiden forudsætter, at PostNord overholder leveringstidpunkter. Kommer en pakke retur til Posterlife pga. fejl i adresse/forkert oplyst adresse, opkræver vi 58 kr. i fragt og administrationsgebyr for at skulle fremsende ordren igen. Også selvom ordren er leveret fragtfrit. Ved forsendelse til udlandet, kontakt os venligst for en aftale (info@posterlife.dk).

Betalingsmuligheder
Hos Posterlife kan du betale med følgende kort:
Dankort
VISA/dankort
VISA Electron
Mastercard

Betalingen bliver naturligvis først trukket fra din konto, når varen afsendes. Det er ikke muligt at trække større beløb fra kundens konto, end det der er godkendt på ordrebekræftelsen. Alle varer er angivet i DKK og er inkl. 25 % moms.

Reklamationsret
Du har som forbruger 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du kan få varen ombyttet eller pengene retur.
Er varen defekt ved din modtagelse, skal der reklameres inden 48 timer. Ved reklamationer betaler Posterlife naturligvis omkostningerne, når varen sendes retur i sikker emballage.
Vi anbefaler, at en eventuel returnering af købt produkt sker med PostNord som pakkepost, så du kan spore pakken. Det er din sikkerhed for, at pakken når sikkert frem til Posterlife. Ansvaret for pakken er dit, indtil vi har modtaget den.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Vi refunderer altid til den konto, der er tilknyttet det betalingskort, som blev anvendt ved købet.

Reklamation, returnering & ombytning
Er der fejl, eller ønsker du blot at ombytte en vare, så kontakt os altid inden returnering af varen:
E-mail: info@posterlife.dk
Adr.: Posterlife, Svanholmsvej 1A., 1905 Frederiksberg C
Returnering af varer skal ske til ovennævnte adresse.

Returret/ombytning
Vi tilbyder dig altid 14 dages fuld returret. Dette gælder, hvis varen er i samme stand som ved modtagelsen. Når varen er hos os og godkendt, kan du enten få varen ombyttet eller overført købsprisen til din konto. Omkostninger ifm. ombytning sker for kundens egen regning. Porto for genforsendelse bedes indsat på reg.nr.: 4316 – kontonr.: 13081190. Vi sender en e-mail med beløbet forinden.

Vi har ikke fri retur- og ombytningsret.
Hvis du ikke henter din bestilling på posthuset, et postafhentningssted eller i en pakke-shop inden for afhentningsfristens udløb, får vi pakken retur. I sådanne tilfælde opkræver vi et fragt- og ekspeditionsgebyr på 58 kr., hvilket vi fratrækker dit returbeløb. Ønsker du at købe varen igen, skal du lave en ny bestilling. Samme vilkår gælder, hvis du har indtastet forkert leveringsadresse på din bestilling.
Er der af en eller anden grund sket en fejl eller mangel i leveringen, så kontakt os straks på info@posterlife.dk, og vi vil med det samme rette op på fejlen. Gem venligst emballagen, hvis der er tegn på brud.

[]