Vind indrammet landsholdplakat: Værdi 750 DKK

Tilmeld dig nyhedsbrevet og spar 10%

Handelsbetingelser

Gældende fra d. 1 januar 2022

Levering
Vi leverer inden for 1-3 hverdage i Danmark. Vi sender med GLS og DHL. Levering til tiden forudsætter, at GLS og DHL overholder leveringstidpunkter. Kommer en pakke retur til Posterlife pga. fejl i adresse/forkert oplyst adresse, opkræver vi 49 kr. i fragt og administrationsgebyr for at skulle fremsende ordren igen. Også selvom ordren er leveret fragtfrit.

Beskadigede produkter
Min plakat/ramme er leveret med en skade. Hvad nu?
Vi gør vores bedste for at sende din ordre på en sikker og forsvarlig måde. Hvis din ordre af en eller anden grund ankommer beskadiget, bedes du give os besked med det samme, så vi kan hjælpe dig med at løse problemet.

Vigtigt: Sørg venligst for at tage billeder af både pakken og de beskadigede produkter og send dem sammen med andre relevante oplysninger om kravet til info@posterlife.dk
Husk også at notere dit ordrenummer i mailen.

Betalingsmuligheder
Hos Posterlife kan du betale med følgende kort:
Dankort
VISA/dankort
VISA Electron
Mastercard

Betalingen bliver naturligvis først trukket fra din konto, når varen afsendes. Det er ikke muligt at trække større beløb fra kundens konto, end det der er godkendt på ordrebekræftelsen. Alle varer er angivet i DKK og er inkl. 25 % moms.

Konkurrencebetingelser

Ved deltagelse i Konkurrencen accepterer du disse konkurrencebetingelser:

  1. Om konkurrencen:

Konkurrencen er arrangeret af Posterlife. Deltagelse er ikke købsbetinget og er gratis, med mindre andet er tilkendegivet. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre ydelser.

Konkurrencen kører i den angivne periode, og vinderen trækkes på det angivne tidspunkt.

Der udloddes i konkurrencen  det angivne antal præmier til den anførte værdi. Da der er tale om en præmie, gælder der ingen reklamationsret efter købeloven. En gevinst vil ikke blive udleveret til en vinder i fald, at personen i besiddelse af gevinsten vil overtræde lovgivningen.

Konkurrencen har til formål at være underholdende og at markedsføre Posterlife og evt. samarbejdspartnere. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod Posterlife.

 

  1. Hvem kan deltage?

I de fleste tilfælde, kan kun personer over 18 år, som er bosat i Danmark, deltage i konkurrencen, med mindre andet er beskrevet.

  1. Hvordan deltager du?

For at deltage i konkurrencen skal du gøre som angivet i konkurrencen.  

Posterlife forbeholder sig retten til at udelukke deltagere, der har tilmeldt sig mere end én gang, fra Konkurrencen.

Alle tilmeldinger, som er modtaget efter tilmeldingsfristen er ugyldige og udelukkes fra Konkurrencen. Det er deltagerens eget ansvar, at tilmeldingen kommer rettidigt frem. 

  1. Udvælgelse af vinder

Hvordan vinderen findes er forklaret ved den specifikke konkurrence. Hvordan vinderen kontaktes med henblik på udlevering af præmien, fremgår også af den specifikke konkurrence.

Har vinderen ikke svaret inden 21 dage efter, at vinderen er blevet kontaktet af Posterlife, forbeholder vi os retten til at finde en ny vinder.

Når du deltager i konkurrencen accepterer du samtidig, at Posterlife må kontakte dig, vedr. udlevering af præmien. 

Posterlife forbeholder sig ret til at offentliggøre navn og by på vinderen af konkurrencen på såvel Posterlife.dk som andre medier, som vi anvender.

  1. Privatlivspolitik

Deltagelse medfører behandling af dine persondata. 

Reklamationsret
Du har som forbruger 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du kan få varen ombyttet eller pengene retur.
Er varen defekt ved din modtagelse, skal der reklameres inden 48 timer. Ved reklamationer betaler Posterlife naturligvis omkostningerne, når varen sendes retur i sikker emballage.
Vi anbefaler, at en eventuel returnering af købt produkt sker med PostNord som pakkepost, så du kan spore pakken. Det er din sikkerhed for, at pakken når sikkert frem til Posterlife. Ansvaret for pakken er dit, indtil vi har modtaget den.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Vi refunderer altid til den konto, der er tilknyttet det betalingskort, som blev anvendt ved købet.

Reklamation, returnering & ombytning
Er der fejl, eller ønsker du blot at ombytte en vare, så kontakt os altid inden returnering af varen:
E-mail: info@posterlife.dk
Adr.: Posterlife, Vesterbrogade 35A, 5 Sal, 1620 København
Returnering af varer skal ske til ovennævnte adresse.

Returret/ombytning
Til den private forbruger som har handlet på hjemmesiden tilbyder vi dig altid 14 dages fuld returret. Dette gælder, hvis varen er i samme stand som ved modtagelsen. Når varen er hos os og godkendt, kan du enten få varen ombyttet eller overført købsprisen til din konto. Omkostninger ifm. ombytning sker for kundens egen regning. Porto for genforsendelse bedes indsat på reg.nr.: 4316 – kontonr.: 13081190. Vi sender en e-mail med beløbet forinden.
Det er kun forbrugere, der har fortrydelsesret. Hvis køberen er erhvervsdrivende, er der ikke fortrydelsesret efter loven og da vi er ordreproducerende og dermed ikke har et varelager, kan vi ikke tage varerne fra virksomheden retur.

Vi har ikke fri retur- og ombytningsret.
Hvis du ikke henter din bestilling på posthuset, et postafhentningssted eller i en pakke-shop inden for afhentningsfristens udløb, får vi pakken retur. I sådanne tilfælde opkræver vi et fragt- og ekspeditionsgebyr på 49 kr., hvilket vi fratrækker dit returbeløb. Ønsker du at købe varen igen, skal du lave en ny bestilling. Samme vilkår gælder, hvis du har indtastet forkert leveringsadresse på din bestilling.
Er der af en eller anden grund sket en fejl eller mangel i leveringen, så kontakt os straks på info@posterlife.dk, og vi vil med det samme rette op på fejlen. Gem venligst emballagen, hvis der er tegn på brud.

Plakater
Nyheder
Bestsellers
Poesiplakater
Højskolesangbogen
Abstrakte plakater
Kunstplakater
Filmplakater
Sangplakater
Landsholdsplakater
Alle plakater
Rammer
Natur rammer
Aluminium rammer
Farvede rammer
Alle rammer